1. Her Türk çocuğuna iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak; onu milli ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek.
  2. Her Türk çocuğuna ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünden yetiştirerek hayat ve üst öğrenime hazırlamaktır.
  3. Vatanını seven, dini ve milli duyguları gelişmiş, sorgulayan, düşünen, üreten bireyler yetiştirmek.

VİZYONUMUZ

1. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak,
  2. Kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
  3. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
  4. Sorgulayan,degerlendiren,araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek icin ögrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz icin örnek olmak.

MİSYONUMUZ

Biz ÖZEL DÜZİÇİ ÖZDEM ANADOLU LİSESİ olarak,

1. Çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelisimlerini saglamayı,
  2. Yaparak yaşayarak ögrenme ortamları oluşturmayı,
  3. Saygı, sevgi, işbirligi, sorumluluk, yardımlaşma, paylaşma, gibi davranışlar kazandırmayı,
  4. Atatürk ,bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi degerlere baglı kendine güvenen, cevresiyle iyi iletisim kurabilen, dürüst, ilkeli, cagdaş, hak ve sorumluluklari bilen kültürel çeşitlilik icinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

DEĞERLERİMİZ

1. Atatürk ilke ve inkilaplarına baglıyız.
  2. Birbirimize saygılı davranırız
  3. Çalışma felsefemiz sürekli gelişmedir
  4. Problemler çözülmek için vardır prensibini benimseriz.
  5. Karar almada herkesin katılımını saglarız
  6. Öğrenci merkezli egitimi benimseriz
  7. Kaliteden ödün vermeyiz
  8. Ben yerine biz felsefesini benimseriz
  9. Çevremizde iyi model olmaya calışırız
  10. Eleştirilere ve önerilere açığız
  11. Ögrencilerimiz bizim önceligimiz ve gelecegimizdir
  12. Degişime ve gelişime açığız

Özel Düziçi Özdem Anadolu Lisesi

2015 © Tüm hakları saklıdır.

Telefon: 0(328) 876 30 55

Adres: CUMHURİYET MAH. CUMHURİYET CAD. NO:154